Ben je ook toe aan ontspanning?

Kennismakingskorting: betaal 75 euro voor een massage van 90 minuten en ontdek hoe fijn het is om gemasseerd te worden bij maMassage Amsterdam. Stuur een bericht via onderstaande knop onder vermelding van "Kennismakingskorting2020"

TIP: geef een massage cadeau met onze leuke CADEAUBON!

5-RITTENKAART= 10 euro korting per massage. 5x 60 minuten massage voor 295 euro of 5x 90 minuten massage voor 375 euro. Tegoed te gebruiken binnen 6 maanden

Reserveer!

Over mij

 • maMasseuse Carolien

  Ik ben Carolien, masseuse en trotse moeder van 2 kinderen. Voordat ik begon met mijn opleiding tot masseur, werkte ik al heel wat jaren met mensen. Eerst op een babygroep van een kinderdagverblijf, daarna in de crisisopvang voor vrouwen en kinderen en later in de psychiatrie. Dat heb ik altijd met veel passie gedaan, maar na een tiental jaar voelde ik de behoefte om mensen op een andere manier bij te staan. Meer vanuit het lijf en gevoel, met rust en ontspanning.

  Massage

  Zelf heb ik altijd een hele grote en sterke kinderwens gehad. Ik heb het geluk gehad 2 zwangerschappen volledig te mogen beleven. Twee totaal verschillende ervaringen, maar beiden zeer bijzonder en onvergetelijk. De eerste verliep zonder problemen, het was een heerlijke tijd. Iets wat ik iedereen toe wens.
  De tweede keer ging het er anders aan toe: ik had veel stress, mede doordat ik ervoor 2 miskramen had gehad. Die angst bleef ik tijdens deze zwangerschap meedragen. Ik heb mij toen iedere maand laten masseren, wat mij erg geholpen heeft beter te kunnen ontspannen, in mijn lijf en dichter bij mijzelf en mijn ongeboren kindje te komen.

  Deze ervaring heeft me gedreven om me te ontwikkelen tot wie ik nu ben. Ik vind het ontzettend belangrijk dat vrouwen kunnen genieten van de bijzondere tijd van een zwangerschap en/of even te kunnen ontsnappen uit het drukke (gezins)leven. Hier wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.
  Daarvoor heb ik de volgende opleidingen en cursussen gevolgd:

  - docent babymassage
  - opleiding (ontspannings)massage
  - meerdere cursussen zwangerschapsmassage
  - hoofdmassage
  - Indiase hoofdmassage
  - hoofdpijnmassage
  - triggerpointmassage
  - lage rugpijnmassage
  - bekkenmassage
  - kraamvrouwmassage

  Dit jaar staan de volgende bijscholingen op de planning:
  - lactatiemassage
  - bevallingsmassage
  - littekenmassage bij keizersnee
  Ook rond ik de opleiding womb and fertilitymassage dit jaar af.

  Wat kan ik voor jou doen?

  Als fertiliteitsmasseuse wil ik vrouwen helpen met zwanger worden. Ontspanning en een goede bloedcirculatie kunnen daarbij helpen. Als zwangerschapsmasseuse wil ik ze laten ontspannen, helpen klachten te verlichten en meer laten verbinden met zichzelf en hun ongeboren kindje. Als kraamvrouwmasseur geef ik vrouwen die pas bevallen zijn tijd en aandacht voor hun lijf. Deze aandacht kunnen ze goed kunnen gebruiken na de zware taak van zwanger zijn en bevallen. Als Docent baby-massage wil de band tussen moeder en kind verder helpen versterken. Maar niet alleen (toekomstige) mama's zijn welkom. De fertiliteitsmassage helpt bijvoorbeeld ook bij overgangsklachten, menstruatieklachten en emoties die opgeslagen zijn in en rond de baarmoeder. En als anti-stress/ontspanningsmasseuse kan ik ertoe bijdragen dat mensen met een druk (gezins)leven zich kunnen ontspannen. De hoofd(pijn)massage kan daarbij een goede aanvulling zijn.

  Want iedereen, ook jij, verdient wat extra tijd en aandacht voor je jezelf en je lichaam. • Carolien


Contact


Carolien

maMassage Amsterdam


Wil je een afspraak maken voor een massage, of wil je meer weten? Neem dan telefonisch contact op, of stuur een WhatsApp bericht of email naar:

MaMasseuse Carolien
Telefoon: 0639780723 (ook WhatsApp)
stuur email
www.mamassage-amsterdam.nl

Willemsparkweg 176
(massagesalon in Verloskundigenpraktijk Zuid)
1071HT Amsterdam
KVK 75695235Carolien