Ben je ook toe aan ontspanning?


TIP: geef een massage cadeau met onze leuke CADEAUBON!

Reserveer!

Over mij

 • maMasseuse Carolien

  Ik ben Carolien, masseuse en trotse moeder van 2 kinderen. Voordat ik begon met mijn opleiding tot masseur, werkte ik al heel wat jaren met mensen. Eerst op een babygroep van een kinderdagverblijf, daarna in de crisisopvang voor vrouwen en kinderen en later in de psychiatrie. Dat heb ik altijd met veel passie gedaan, maar na een tiental jaar voelde ik de behoefte om mensen op een andere manier bij te staan. Meer vanuit het lijf en gevoel, met rust en ontspanning.

  Massage

  Zelf heb ik altijd een hele grote en sterke kinderwens gehad. Ik heb het geluk gehad 2 zwangerschappen volledig te mogen beleven. Twee totaal verschillende ervaringen, maar beiden zeer bijzonder en onvergetelijk. De eerste verliep zonder problemen, het was een heerlijke tijd. Iets wat ik iedereen toe wens.
  De tweede keer ging het er anders aan toe: ik had veel stress, mede doordat ik ervoor 2 miskramen had gehad. Die angst bleef ik tijdens deze zwangerschap meedragen. Ik heb mij in die periode vaak laten masseren, wat mij erg geholpen heeft beter te kunnen ontspannen, in mijn lijf en dichter bij mijzelf en mijn ongeboren kindje te komen.

  Deze ervaring heeft me gedreven om me te ontwikkelen tot wie ik nu ben. Ik vind het ontzettend belangrijk dat vrouwen kunnen genieten van de bijzondere tijd van een zwangerschap en/of even te kunnen ontsnappen uit het drukke (gezins)leven. Hier wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.
  Daarvoor heb ik de volgende opleidingen en cursussen gevolgd:

  - docent babymassage
  - opleiding (ontspannings)massage
  - meerdere cursussen zwangerschapsmassage
  - hoofdmassage
  - Indiase hoofdmassage
  - hoofdpijnmassage
  - triggerpointmassage
  - lage rugpijnmassage
  - bekkenmassage
  - massage rondom het schoudergebied
  - kraamvrouwmassage
  - lactatiemassage/borstweefselmassage
  - bevallingsmassage
  - littekenmassage bij keizersnee
  Dit jaar rond ik de opleiding womb and fertilitymassage af.

  Wat kan ik voor jou doen?

  Als buik- en fertiliteitsmasseuse wil ik je helpen tijdens het proces van zwanger worden. Ontspanning en een goede doorbloeding kunnen daarbij helpen.
  Als zwangerschapsmasseuse wil ik je laten ontspannen, helpen klachten te verlichten en meer laten verbinden met jezelf en je ongeboren kindje. De borstweefselmassage kan helpen ter voorbereiding en tijdens de periode van het geven van borstvoeding.
  Als kraamvrouwmasseuse geef ik vrouwen die pas bevallen zijn tijd en aandacht voor hun lijf. Deze aandacht kunnen ze goed kunnen gebruiken na de zware taak van zwanger zijn en bevallen.
  Als Docent baby-massage kan ik je leren hoe je je baby kan laten ontspannen door middel van massage.
  Maar niet alleen (toekomstige) mama's zijn welkom. De buik- en fertiliteitsmassage helpt bijvoorbeeld ook bij overgangsklachten, menstruatieklachten en emoties die opgeslagen zijn in en rond de baarmoeder. En als anti-stress/ontspanningsmasseuse kan ik ertoe bijdragen dat mensen met een druk (gezins)leven zich kunnen ontspannen. De hoofd(pijn)massage kan daarbij een goede aanvulling zijn.

  Want iedereen, ook jij, verdient wat extra tijd en aandacht voor je jezelf en je lichaam. • Carolien


Contact


Carolien

maMassage Amsterdam


Wil je een afspraak maken voor een massage, of wil je meer weten? Neem dan telefonisch contact op, of stuur een WhatsApp bericht of email naar:

MaMasseuse Carolien
Telefoon: 0639780723 (ook WhatsApp)
stuur email
www.mamassage-amsterdam.nl

Willemsparkweg 176
(massagesalon in Verloskundigenpraktijk Zuid)
1071HT Amsterdam
KVK 75695235Carolien